Børnehaven

 Børnehaven er inddelt i to stuer, som i hverdagen arbejder sammen på kryds og tværs af lokaler, projekter, voksne og børn. 

 Vi prioriterer bevægelse og udeliv i alle aktiviteter og projekter året rundt. 

 Børnebiksen råder over et naturområde, der ligger få hundrede meter fra børnehaven. Her har vi en skurvogn, som er vores udgangspunkt for gode oplevelser i skoven.  

Hele foråret og hele sommeren er vi fast i Skurvognen mandag, tirsdag og onsdag. Du har mulighed for at aflevere og afhente dit barn i både børnehaven og i Skurvognen. Torsdag og fredag møder vi ind i børnehaven, og ofte tager vi rygsækkene på ryggen og begiver os ud på opdagelse i byen, skoven, grusgraven og så videre. 

 I vinterhalvåret, fra efterårsferien til og med marts måned, er børnehaven vores udgangspunkt. Her har vi mulighed for at fordybe os i kreative aktiviteter, ligesom vi også tager på udflugter flere gange om ugen. 

Et år før skolestart bliver de ældste børnehave-børn en del af “store-gruppen”. Hver uge har  store-gruppen en dag med mulighed for fordybelse, hvor børnene deltager i særlige aktiviteter. Store-gruppen afslutter børnehavetiden med en dejlig afsked til vores årlige sommerfest!