Opskrivning | Du er meget velkommen til at skrive dit barn op

Opskrivning

Dit barn kan skrives op til en vuggestueplads, så snart det er født. Når dit barn går i BørneBiksens vuggestue, bliver det automatisk skrevet op på vores venteliste til en børnehaveplads i BørneBiksen. 

Ønsker du at skrive dit barn op til BørneBiksens børnehave, så kan dit barn begynde den måned, hvor barnet fylder 3 år. Du skal være opmærksom på, at selvom dit barn er skrevet op på vores venteliste, så er det ikke sikkert, at vi har en ledig plads til dit barn, eller at vi kan imødekomme det ønskede optagelsestidspunkt.

Tilbud om plads

Når vi har en ledig plads til dit barn, vil du modtage en e-mail med tilbud om en plads i BørneBiksen. Børn med søskende i BørneBiksen har fortrinsret til en ledig plads.

 

VIGTIGT!

Samtidig med at du skriver dit barn op på vores venteliste, skal du ifølge dataforordningslov (GDPR) også udfylde og sende os en samtykkeerklæring, hvor du giver os tilladelse til at opbevare dig og dit barns oplysninger på vores interne venteliste.

Download og udfyld erklæringen og send den efterfølgende til leder@boernebiksen.dk

Du finder samtykkeerklæringen lige her: (Indsæt pdf “Samtykkeerklæring Venteliste”)

Og du kan læse mere om Samtykkeerklæring lige her.

Skriv dit barn op

Ønsker du at skrive flere børn op, indsender du blot kontaktformularen flere gange. Formularen udfyldes én gang pr. barn.

1 + 12 =

Skovbørnehave i Svendborg - Naturbørnehave i Svendborg